Aer conditionat Samsung AR09JSPFAWK 9000 btu

Disponibilitate: In stoc
Garantie: 2 ani
Clasa: A+++
  Telefon : 0756 231 231 Email : [email protected]Răcește mai repede, mai departe și mai amplu

Aparatul de aer condiționat de la Samsung a fost proiectat cu rezultatele în minte, pentru a fi extraordinar de eficient. Designul său triunghiular unic are un spațiu de intrare mai larg, pentru a putea trage mai mult aer. Lățimea și unghiul îmbunătățit al porțiunii de ieșire, lamele suplimentare în v și un ventilator mai mare se asigură, de asemenea, că aerul este răcit și emis mai repede, mai departe și mai în larg*. Astfel, aerul rece și proaspăt ajunge în toate colțurile casei.

* Testat pe modelul AR09HSFSBWK. Comparat cu modelul Samsung convențional AQV09TWS.

 


Vă răcorește rapid și confortabil


Aparatul de aer condiționat Samsung începe să răcească aerul folosind modul puternic Fast Cool, astfel încât să ajungă rapid la temperatura dorită.
Apoi, trece automat la modul Comfort Cool, pentru a o menține.
Prin urmare, nu vă va fi frig și nu va trebui să schimbați manual setările sau să închideți și să deschideți din nou aparatul de aer condiționat.


Economiseşte energie în mod automat

Cu modul Utilizator unic, nu mai trebuie să porniţi şi să opriţi în mod repetat aparatul de aer condiţionat pentru a economisi energie sau să vă faceţi probleme despre acesta dacă nu este insuportabil de cald. In acest mod, numai compresorul şi ventilatorul funcţionează suficient de mult pentru a menţine temperatura dorită şi se închid automat când nu mai este necesar. Astfel încât utilizează mai puţină energie electrică*, menţinând facturile şi temperatura din cameră la un nivel scăzut.

* Testat pe AR12HPSDDWK. Pe baza consumului cumulat de energie electrică în modul Normal vs. modul Utilizator unic

Elimină virușii

Caracteristicile Virus Doctor și Easy Filter elimină praful, agenții contaminanți periculoși din aer și alergenii, precum și bacteriile și virușii, inclusiv virușii Influenza A și Corona*, utilizând mai întâi un filtru și apoi Virus Doctor. Astfel, aerul pe care îl respirați rămâne curat și sănătos.

* Testat în Centrul de Știința Mediului Kitasato (Japonia) și la Universitatea Yonsei (Coreea) / laboratorul de testare din Coreea (FITI / KEMTI) și laboratorul de testare din Japonia (ITEA).
Eficient asupra unui număr de 4 viruși, inclusiv Subtipul H1N1 și a anumitor bacterii. Datele au fost măsurate în condiții de testare specifice și pot diferi în funcție de factorii de mediu.

Performanță stabilă, pe termen lung

Aparatul de aer condiționat de la Samsung continuă să funcționeze chiar și în cele mai dificile medii. Tehnologia sa Triple Protector Plus nu permite compresorului și controlerului să se supraîncarce cu energie și să fie afectate de curenții electrici fluctuanți, fără un stabilizator de tensiune separat. În plus, are un strat anticoroziv pentru a opri coroziunea condensatorului și ruginirea carcasei. Iar condensatorul său mai mare și fluxul refrigerant optimizat înseamnă că aparatul poate suporta temperaturi extrem de mari (de până la 58 °C)*.

* Testat pe modelul AR09HPSDDWK/SG. Comparat cu modelul Samsung convențional AR09HPSDFAP/RC

Ușor de demontat și de curățat

Spre deosebire de filtrele convenționale, care sunt adesea dificil de accesat, componenta Easy Filter a aparatului de aer condiționat Samsung se află în exterior, deasupra. Astfel, poate fi ușor demontată, curățată și amplasată la loc, fără a trebui să deschideți un capac sau să trageți tare pentru a o înlătura. Iar învelișul său antibacterial filtrează praful, agenții contaminanți periculoși și alergenii.*

* Testat în laboratorul de testare din Coreea (FITI / KEMTI) și laboratorul de testare din Japonia (ITEA). Datele au fost măsurate în condiții de testare specifice și pot diferi în funcție de factorii de mediu.

Depanare simplă

Aparatul de aer condiționat de la Samsung include Smart Check, un sistem automat de monitorizare a erorilor. Acesta detectează și diagnostichează problemele într-un stadiu timpuriu și furnizează soluții rapide și simple de depanare, utilizând o aplicație pentru smartphone.* Astfel, economisește timpul pe care l-ați petrece căutând manualul și evită costurile și inconvenientele apelurilor inutile la ingineri**, precum și cele cu facturile de reparații posibil costisitoare.

* Disponibil pe iPhone și Android.
** Această funcție operează doar pentru anumite moduri de eroare și nu înlocuiește revizia periodică de service.

Ensure Perfect Installation

Smart Installation este o funcţie de auto-diagnosticare care vă asigură că aparatul dvs. de aer condiţionat Samsung este instalat perfect de către inginerul de service. Aceasta verifică automat erorile de instalare care pot crea probleme la utilizarea aerului condiţionat, inclusiv comunicarea ineficientă cu unitatea din exterior şi toate problemele referitoare la integritatea conductei de aer şi fluxul de răcire insuficient.

Comoditate inteligentă

Cu aparatul de aer condiţionat Samsung puteţi fi liniştit că instalarea este perfectă şi vă puteţi bucura de comoditatea telecomenzii şi de posibilitatea de depanare. Smart Installation verifică problemele obişnuite pentru a se asigura că totul este instalat corect. Cu ajutorul unei aplicaţii de pe smartphone, Smart Wi-Fi permite monitorizarea şi schimbarea setărilor pentru consumul de energie, indiferent unde vă aflaţi, iar Smart Check vă oferă posibilitatea să diagnosticaţi erorile şi să solicitaţi asistenţă imediat.

Zgomot unitate interioara56 db(A)
Zgomot unitate exterioara60 db(A)
Clasa energie racireA+++
Clasa energie incalzireA++
FiltreFull HD / Antibacterian
Functii specialeRacire Incalzire Dezumidificare Ventilare Auto
Btu /Suprafata acoperita9.000BTU 15-20 mp
Dimensiuni unitate interioara L/l/a936 x 267 x 264 mm
Dimensiuni unitate exterioara L/l/a790 x 545 x 285 mm
Greutate unitate interioara12.5 kg
Greutate unitate exterioara35 kg
Capacitate BTU Racire8530 BTU/H
Capacitate BTU incalzire10918
Culoare unitate interioaraAlb
InverterDa

  • numerar la finalizarea montajului
Adauga parerea ta :
Adauga comentariu