Fujitsu ASYG18LFC, 18000 BTU, autouscare, filtru catechina, filtru ionizat, A++

Disponibilitate: Solicita info stoc
Garantie: 3 ani
Clasa: A++
  Telefon : 0756 231 231 Email : [email protected]

Acest aparat de aer conditionat reprezinta un model performant din toate punctele de vedere. Inverter-ul optimizat I-PAM este renumit pe plan international. Design sau deosebit, liniile elegante, nuantele de mov, dar si colturile fin rotunjite il caracterizeaza si il fac usor de adaptat oricarui decor. Fiind un produs ale marcii Fujitsu iti mentine acelasi nivel ridicat de calitate ca si celelalte modele. 

Utilizarea compresorului, dar si a Inverter-ului optimizat I-PAM asigura un consum destul de redus al energiei. "V-PAM" (Modulatia in amplitudine a pulsului). Aceasta noutate se refera la reducerea dimensiunilor compresorului si reducerea costurilor cu energia electrica. De asemenea, se poate rezolva problema fluctuatiilor de tensiune, prin reducerea dimensiunilor compresorului si datorita dotarii aparatului cu tehnologia PAM. Capacitatea aparatului este aceeasi ca I-PAM, lucru care duce la un consum de energie cat mai scazut.

Cu ajutorul noii tehnologii V-PAM (tehnologia de control a motorului compresorului PAM) se confera o putere marita aparatului. 
In incaperea unde este instalat aparatul se atinge rapid temperatura datorita Inverter-ului (la modelele corespunzatoare), care asigura si imbunatatirea difuziunii caldurii, in premiera mondiala, fata de sistemele in care caldura este difuzata aleatoriu. Ca urmare, dupa ce in incapere s-a instalat o temperatura placuta, aparatul trece in modul economic.

Este prevazut cu optiunea Power Diffuser care poate fi adaptabila atat modului Incalzire cat si modului Racire. In modul Vertical, incalzirea este directionata spre nivelul podelei unde se aduna aerul rece, in timp ce in modul Orizontal aerul rece este directionat catre tavan.

Telecomenzile aparatului sunt fara fir sau fixate de perete si ofera utilizatorului un control total: start/stop, programare, setarea temperaturiii, viteza si directionarea jetului de aer, etc.

Modelul prezinta functia de uscare interna. Dupa oprirea aparatului, se activeaza functia interna de uscare care are drept scop impiedicarea dezvoltarii mucegaiului si a bacteriilor in interiorul acestuia. Filtru electrostatic antibacterian wasabi absoarbe sporii si pulberile foarte fine, precum si microorganismele cu ajutorul efectului electricitatii statice.

Filtru fotocatalitic, regenerator, cu efect de dezodorizare realizeaza cu ajutorul efectului de oxidare si prin descompunerea tuturor mirosurilor absorbite, in baza efectului fotocatalitic al luminii (UV). Filtrul se poate utiliza repetat timp de 3 ani daca este expus direct la lumina soarelui, la aproximativ 4 luni.

Filtru catechin absoarbe pulberile fine, sporii si mucegaiul prin efectul electricitatii statice si impiedica dezvoltarea ca urmare a extractului de polifenol, obtinut din mar. 
Filtru de dezodorizare, cu generare de ioni are o durata lunga de viata. Acest filtru realizeaza eliminarea mirosurilor neplacute prin descompunerea in totalitate a lor, datorita efectului de oxidare si mai ales de reducere a ionilor rezultati prin generatorul ceramic. Filtrul poate fi folosit in jur de 3 ani, timp in care trebuie spalat sub jet de apa, atunci cand este murdar, pentru refacerii stratului operational, care de la suprafata. 
Datorita modului de proiectare a componentelor cu rasini si prin utilizarea de rasini moi pentru componentele solicitate, zgomotul suparator este eliminat, sporind gradul de confort.

SEER6.94
SCOP3.87
Zgomot unitate interioara26/33/37/43 dB
Zgomot unitate exterioara50 dB
Clasa energie racireA++
Clasa energie incalzireA
Debit aer900 mc/h
FiltreFiltru de praf long-life lavabil, filtru dezodorizant long-life cu ioni negativi, filtru microparticole Apple-catechin
Functii specialeFlapsuri duble, auto-restart, mentinere temperatura minima de 10 grade pe incalzire, mod economic, autouscare
Interval functionare-15...+46 grade Celsius
Btu /Suprafata acoperita18.000BTU 31-40 mp
Dimensiuni unitate interioara L/l/a998 x 320 x 238 mm
Dimensiuni unitate exterioara L/l/a790 x 620 x 298 mm
Greutate unitate interioara14 kg
Greutate unitate exterioara41 kg
Capacitate BTU Racire3070 / 17742 / 20472
Capacitate BTU incalzire3070 / 21496 / 31049
Culoare unitate interioaraAlb
Consum racire1.52 KW/h
Consum incalzire1.71 KW/h
Consum anual racire262 kW
Consum anual incalzire2130 Kw
Nivel minim zgomotIntre 26-35 dB
InverterDa
Moduri de lucruRacire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie, Mod Automat

  • numerar la finalizarea montajului
Adauga parerea ta :
Adauga comentariu